- 2018-2019 Eğitim Öğretim Döneminde Prof.Dr.A.İbrahim HAYOĞLU ve  Prof.Dr.A.Ferit ATASOY  ile birlikte bölüm öğrencilerinin uygulamalı eğitimi için Mesleki Uygulama dersi kapsamında  Helva-Tahin işletmesine teknik gezi düzenlenmiştir.  Bu kapsamda helva ve tahin üretim ve teknolojisi hakkında öğrencilere bilgiler sunulmuştur. 
 



BOLOGNO

BAĞLANTILAR







AKADEMİK TAKVİM ile ilgili görsel sonucu

İLETİŞİM

Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Osmanbey Kampüsü

PK 153 63000 , Şanlıurfa

Telefon 
0 414 318 30 00 / 1090 (Bölüm Sekreterliği)
E-posta: clacin@harran.edu.tr​