Misyon&Vizyon
06 Haziran 2017 Salı 14:04 tarihinde yayınlandıHarran Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümü olarak misyonumuz; yetiştirdiği yenilikçi, yaratıcı, girişimci gıda mühendisleri ve yürüttüğü ve yayınladığı gerçekçi araştırma projeleri ile gıda biliminin, gıda teknolojisinin ve gıda güvenliğinin gelişmesine katkıda bulunmaktır.
Harran Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümü olarak vizyonumuz; Türkiye’nin kendi alanında ilk kuruluşu olmanın bilinci ile gıda bilimi, gıda teknolojisi ve gıda güvenliği bağlamında endüstrinin, kamunun ve tüketicinin değişen gereksinimlerini algılayan ve karşılayan, ülke ve dünya ölçeğinde tanınan bir paydaş olmaktır.
TOPLUMSAL KATKI
Basın Yayın | |
Etkinlikler | |
Hakemlikler | |
Konferanslar | |
Kulüpler | |
Ziyaretler |
PAYDAŞLAR
Mezun Portalı | |
Ders Öneri Formu |