Bölümüzde;

1- Gıda Teknolojisi Laboratuvarı
2- Süt Teknolojisi Laboratuvarı
3- Gıda Mikrobiyolojisi Laboratuvarı,
4- Meyve-Sebze İşleme Laboratuvarı
5- Tahıl Teknolojisi Laboratuvarı,
6- Gıda Biyoteknolojisi Araştırma Labaratuvarı
7- Tıbbi, Itri ve Aromatik Bitkiler Araştırma Laboratuvarı
8- Enstrumental Analiz Laboratuvarı
9- Genel Mikrobiyoloji Laboratuvarı
10- Ürün Geliştirme Laboratuvarı
11- Kalite Kontrol Laboratuvarı 
12- Geleneksel Ürünler Laboratuvarı 
13- Proses Odası
14- Ürün Geliştirme Laboratuvarı
15- Fonksiyonel Gıdalar 
Laboratuvarı 
16- Tekstür Analizleri Araştırma Laboratuvarı olmak üzere başlıca 16 labaratuvar bulunmaktadır.

Ayrıca bölümüzde; 2 adet kimyasal madde ve sarf malzeme deposu bulunmaktadır.

TOPLUMSAL KATKI

​Basın Yayın
Etkinlikler
Hakemlikler
Konferanslar
Kulüpler
Ziyaretler

PAYDAŞLAR

Mezun Portalı
Ders Öneri Formu

İLETİŞİM

Placeholder Harran Üniversitesi, Osmanbey Kampüsü, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

PK 153 63000 , Şanlıurfa

Telefon 
 0 414 318 30 00 / 1761
(Bölüm Sekreterliği)
 E-posta: atac-ayse@harran.edu.tr
  gidamuhendisligi@harran.edu.tr