- 2018-2019 Eğitim Öğretim Döneminde Prof.Dr.Şerafettin ÇELİK ve Dr.Öğr.Üyesi Yasin YAKAR ile birlikte bölüm öğrencilerinin uygulamalı eğitimi için üniversitemizin zeytinyağı işletmesine Mesleki Uygulama dersi kapsamında teknik gezi düzenlenmiştir. Bu kapsamda natürel sızma zeytinyağı üretimi ve işleyişi hakkında öğrencilere bilgiler sunulmuştur.



 

BOLOGNO

BAĞLANTILAR







AKADEMİK TAKVİM ile ilgili görsel sonucu

İLETİŞİM

Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Osmanbey Kampüsü

PK 153 63000 , Şanlıurfa

Telefon 
0 414 318 30 00 / 1090 (Bölüm Sekreterliği)
E-posta: clacin@harran.edu.tr​