Hasan VARDİN, Turan BİNİCİ, Güneş Enerjisi İle Kurutulmuş Gıda Ürünleri Ve Pazar Potansiyeli, GAP-GİDEM Yayınları, Nurol Matbaacılık A.Ş., 2006 Ankara.


Hasan VARDİN, Mutlu Buket AKIN, “Düşük Sıcaklıklarda Gıdaların Korunması”, Editör:Osman ERKMEN, ‘Gıda Mikrobiyolojisi’ Yayın Yeri: Efil Yayınevi, 4.baskı, 2013 (Kitap Bölümü)
Mutlu Buket Akın, Ayhan Atlı, Gıda Mikrobiyolojisi Bölüm Adı: Mikrobiyolojik Analizler İçin Örnek Alımı ve Hazırlanması. Yayın Yeri: Efil Yayınevi, 2010. (Kitap Bölümü)



Dalgıç, A.C., Vardin, H., and Belibağlı, K.B. Improvement of Food Safety and Quality by Statistical Process Control (SPC) in Food Processing Systems: A Case Study of Traditional Sucuk (Sausage) Processing, In: Yukihiro Shoyama(Editor) Quality Control of Herbal Medicines and Related Areas, InTech, (ISBN: 978-953-307-682-9), 2011. (Kitap Bölümü)


Filiz Yıldız Akgül, Ahmet Ferit Atasoy, Atila Yetişemiyen, 3 – Çiğ Sütte yapılan Fiziksel Kontroller ve Testler, Editor(s): Zübeyde Öner, Hatice Şanlıdere Aloğlu, Süt ve Süt Ürünleri Analiz Yöntemleri, SİDAS, 2020 (2. Basım). (Kitap Bölümü)
Filiz Yıldız Akgül, Ahmet Ferit Atasoy, Atila Yetişemiyen, 4 – Çiğ Sütte yapılan Kimyasal Kontroller ve Testler, Editor(s): Zübeyde Öner, Hatice Şanlıdere Aloğlu, Süt ve Süt Ürünleri Analiz Yöntemleri, SİDAS, 2020 (2. Basım). (Kitap Bölümü)
Ahmet Ferit Atasoy, Filiz Yıldız Akgül, Atila Yetişemiyen, 8 – Peynir Analzileri, Editor(s): Zübeyde Öner, Hatice Şanlıdere Aloğlu, Süt ve Süt Ürünleri Analiz Yöntemleri, SİDAS, 2020 (2. Basım). (Kitap Bölümü)


Mutlu Buket Akın, Musa Serdar Akın, Traditional Cheeses in Southeastern Anatolia Region in Turkey. In:Oluk, CA and Karaca OB(eds) Traditional Cheeses from Selected Regions in Asia, Europe, and South America, Bentham Science Publishers Pte. Ltd. Singapore, 2019. (Kitap Bölümü)
 
Aslı Çelikel, Mutlu Buket Akın, Semra Gürbüz, S. Traditional Cheeses of Eastern Anatolia Region in Turkey. In:Oluk, CA and Karaca OB(eds) Traditional Cheeses from Selected Regions in Asia, Europe, and South America, Bentham Science Publishers Pte. Ltd. Singapore, 2019. (Kitap Bölümü)
 

TOPLUMSAL KATKI

​Basın Yayın
Etkinlikler
Hakemlikler
Konferanslar
Kulüpler
Ziyaretler

PAYDAŞLAR

Mezun Portalı
Ders Öneri Formu

İLETİŞİM

Placeholder Harran Üniversitesi, Osmanbey Kampüsü, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

PK 153 63000 , Şanlıurfa

Telefon 
 0 414 318 30 00 / 1761
(Bölüm Sekreterliği)
 E-posta: iesin@harran.edu.tr
  gidamuhendisligi@harran.edu.tr