Gıda teknolojisi birinci sınıf öğrencileri ve hocaları ile Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Pınar Süt işletmesine teknik gezi düzenlenmiştir. Öğrenciler süt işleme alanındaki makineleri yerinde görme imkanı bulmuştur.









BİRİM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORLARI

DERS PROGRAMLARI

Avrupa'daki Üniversite Eğitim Ücretleri
 

AKADEMİK TAKVİM

KÜTÜPHANE

ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ (OBS)

HARUZEM

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

MEZUN PORTALI

KALİTE YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ

(Öneri, İstek, Şikayet, Bilgi Talebi)

http://kys.harran.edu.tr/

YETENEK KAPISI