İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Dr. Gökçe Ok, Harran Üniversitesi Sosyoloji Bölüm öğrencilerinin Göç Sosyolojisi kapanış dersine katıldı.

Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi ve HÜGÖÇ Müdür Yardımcısı, Dr. Hakan Gülerce ve öğrenciler tarafından davet edilen Dr. Gökçe Ok, Türkiye'de göç olgusu ve göç üzerine çalışan kurumlar üzerine ders verdi. Özellikle Göç İdaresi Genel Müdürlüğünün çalışmaları üzerine ayrıntılı bilgi veren Dr. Gökçe Ok, dersin ardından öğrencilerle Şanlıurfa Teknokenti ve Şanlıurfa İl Göç idaresini ziyaret ettiler. 

Programların sonunda öğrenciler ve dersin öğretim üyesi, Gökçe hocaya, göçü sembolize eden bir de tablo hediye ettiler. Öğrenciler, Cuma günü, Harran Geçici Barınma Merkezini de ziyaret ettiler. Böylelikle derste öğrendikleri bilgileri sahada gözlemleme fırsatı elde etmiş oldular. Düzenlenen faaliyetlere HÜGÖÇ Müdürü Abdulkadir Aydın ve Müdür Yardımcısı Dr. Fatma Çakmak da eşlik ettiler. 

Sosyoloji bölümünde öğrencilere ders veren Gökçe Ok, dersten sonra Rektör vekili  Prof. Dr. Recep Çiğdem’i makamında ziyaret etti.
 

SOSYAL MEDYA

HAFTALIK BÜLTEN

Haftalık Göç Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Email Adresiniz*

DUYURULAR









İLETİŞİM

hugoc@harran.edu.tr

Tel: 0414 318 3006

Fax: 04143183190
Cep: 0545 336 40 32
Harran Üniversitesi Rektörlüğü Yenişehir Yerleşkesi,
63300 Şanlıurfa