Mersin Üniversitesi, TOBB ETÜ SPM ve Harran Üniversitesi Göç Politikaları Uygulama ve Araştırıma Merkezi işbirliği ile “Networking the Specialists in the Field of Syrian Students in Turkish Higher Education” projesi gerçekleştirildi.
Proje, Yükseköğretimde Suriyeli öğrencilerin sosyal uyumu alanında çalışan akademisyenlerin, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin bir araya gelerek çalışmalarını paylaşmaları ve uzun vadede yerel dinamiklerin daha etkili olduğu, kalıcı bir ağ oluşturulmasını amaçlamaktadır.

Proje çerçevesinde hayata geçirilmesi planlanan ağın ilk adımı olarak, 25 Kasım 2019 tarihinde Ankara Mövenpick Otel’de, Türk-Alman Üniversitesi’nden Prof. Dr. Murat Erdoğan ve TOBB ETÜ SPM Direktör Yardımcısı Doç. Dr. Başak Yavçan’ın davetli konuşmacı olduğu bir çalıştay düzenlendi. HÜGÖÇ Müdürü Dr. Hakan Gülerce ve Mersin Üniversitesi Proje Direktörü Dr. Günnur ERTONG ATTAR da çalıştayda birer açılış konuşması yaptılar. Üniversitemiz Eğitim Fakültesinden Dr. Ahmet Göçen de çalıştayda tartışmacı olarak yer aldı. 
















 

SOSYAL MEDYA

HAFTALIK BÜLTEN

Haftalık Göç Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Email Adresiniz*

DUYURULAR









İLETİŞİM

hugoc@harran.edu.tr

Tel: 0414 318 3006

Fax: 04143183190
Cep: 0545 336 40 32
Harran Üniversitesi Rektörlüğü Yenişehir Yerleşkesi,
63300 Şanlıurfa