Fakültemizin Dekan Yardımcılığında Görev Değişikliği

Fakültemizde uzunca bir süredir dekan yardımcılığı görevini başarıyla yürüten Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ömer SABUNCU hocamız, kendi talebi üzerine dekan yardımcılığı görevinden ayrıldı. Onun yerine dekan yardımcılığı görevine Dr. Öğr. Üyesi Abdullah KARTAL hocamız atandı. Bu vesile ile dekan yardımcılığı görevinde devir teslim töreni yapıldı. Törende Ömer Sabuncu hocamız yoğun ve yorucu bir çalışma dönemi geçirdiğini fakat görevi hakkıyla yerine getirmeye çalıştığını ve bu anlamda müsterih olarak görevi devrettiğini ifade etti ve yeni dekan yardımcısına görevinde başarılar diledi.

Görevi devralan Abdullah Kartal hocamız da halefine yaptığı özverili ve yol gösterici çalışmalardan dolayı teşekkür ederek bu sorumluluğu layıkıyla yerine getirebilmek için gayret göstereceğini söyledi.

Ömer Sabuncu hocamıza fakültemize kazandırdıkları için teşekkür eder Abdullah Kartal hocamıza yeni görevinde başarılar dileriz.

KALİTE YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ (ÖNERİ-İSTEK-ŞİKAYET BİLGİ TALEBİ)

BOLOGNA

ACİL DURUM TELEFONLARI