YÖK; azami eğitim sürelerini dolduran öğrencilere iki sınav hakkı vermişti.
-İlk etapta hiç almadıkları ders sayısı 6'dan fazla olan öğrencilerin kayıtları silindi.
-FZ veya FF olduğuna bakılmaksızın öğrencinin aldığı, ancak geçemediği tüm dersler için iki Ek Sınav hakkı ilan edildi. Bu sınavlara başvurmayan veya başvurup da başarısız ders sayısını 6'ın altına indiremeyen öğrencilerin de kaydı silindi.
-Sınav hakkını kullanmayan ancak başarısız ders sayısı 6'dan az olan öğrencilere 2021-2022 Güz döneminden itibaren 4 ek dönem hakkı verildi.
-Sınav hakkını kullanıp da başarısız ders sayısı 6'dan az olan öğrencilere 2021-2022 Güz döneminden itibaren 3 ek dönem hakkı verildi.
-Başarısız ders sayısı 1 olan öğrenciye sınırsız sınav hakkı verildi.
**Ek süre verilen öğrenciler harç yatırır, ders kaydı yapar, dönem içi vize ve final sınavlarına girer. Ancak dönem sonlarındaki İKİ DERS sınavlarına giremez.

Listeye ulaşmak için tıklayınız...

KALİTE YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ (ÖNERİ-İSTEK-ŞİKAYET BİLGİ TALEBİ)

BOLOGNA

ACİL DURUM TELEFONLARI