Fakültemizin 2022-2023 Öğretim yılı mezuniyet programı, 23 Haziran 2023 Cuma günü saat 17:00’den itibaren BESYO Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Programa Fakültemizin akademik, ve idari personelinin yanısıra çok sayıda velimiz iştirak etti.
İstiklal Marşı’nın okunması ve Kur’ân-ı Kerim tilavetiyle başlayan program Dekanımız Prof. Dr. Celil ABUZAR’ın açılış konuşmasıyla devam etti. Ardından B.Şehir Belediye Başkanı Vekili Faruk BAYUK bir konuşma yaptı. 
Okul birincisi Şükran ÇELİK’in konuşmasından sonra iki öğrencimiz şiir okudu. Dereceye giren öğrencilerin plaket ve hediyeleri Dekanımız tarafından takdim edildi. Öğrenciler tarafından da Dekanımıza teşekkür plaketi arz edildi. Prof. Dr. Hüseyin AKPINAR hocamızın yönetimindeki musikî sunumundan sonra Fakülte İdari Personelin Teşekkür Belgeleri Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Abdullah KARTAL tarafından verildi.
Hocalarımız tarafından tüm öğrencilere plaket ve mezuniyet katılım belgeleri verildikten sonra tören gelensel kep atma etkinliğiyle sona erdi.













 
                         

KALİTE YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ (ÖNERİ-İSTEK-ŞİKAYET BİLGİ TALEBİ)

BOLOGNA

 

ACİL DURUM TELEFONLARI

Acil Durum 7/24: 0533 156 97 26
Osmanbey Nizamiye: 0414 318 36 47