Fakültemiz İslâm Tarihi ve Sanatları Bölüm Başkanı, Türk Din Mûsikîsi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin AKPINAR Konya’nın Doğanhisar ilçesinde 19-27 Temmuz 2023 tarihlerinde düzenlenen ''Doğanhisar Mevlidi İcra Kursu'' na öğretici olarak, 28 Temmuz 2023 tarihinde de "Gölcük Mevlid Akşamları" programına mevlidhan olarak katılmıştır.
Prof. Dr. Hüseyin AKPINAR, kursa katılan öğrenciler ve Din görevlileri ile Geleneksel 2. "Gölcük Mevlid Akşamları”nda Muhammed İzzeddin Doğanhisarî’nin Mevlid-i Efdal’ini icra etti. Doğanhisar Belediyesi’nin düzenlediği bu programda Belediye Başkanı Süleyman Pekmez, 2013 yılından bu yana Doğanhisar kültürüne yapmış olduğu kitap, albüm, konser ve mevlid icrası gibi katkılar dolayısıyla Hüseyin Akpınar’a fahri hemşehrilik belgesi verirken kaymakam da plaket takdim etti.  Doğanhisar Belediyesi, Kaymakamlık, Müftülük ve Milli Eğitim’in katılımıyla düzenlenen programa geniş halk kitlesi ilgi gösterdi.

KALİTE YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ (ÖNERİ-İSTEK-ŞİKAYET BİLGİ TALEBİ)

BOLOGNA

ACİL DURUM TELEFONLARI