Proje Defterleri Yazım Kılavuzları

MÜDEK akreditasyonu kapsamında Proje Defterlerinin tek bir yazım kılavuzu ile yazılması kararı alınmıştır. Öğrencilerimizin 2022-2023 Güz Döneminden itibaren bu dönem de dahil olmak üzere Makine Projesi, Bitirme projesi ve Deney tasarım projesi defterlerini yazarken aşağıda belirtilmiş olan kılavuz ve dosyalara uymaları gerekmektedir. Bu kılavuzlara göre yazılan defterler Proje Defter ve Raporlarını İnceleme Komisyonu tarafından incelenecek ve komisyon tarafından onaylanmayan defterler kabul edilmeyecektir. Defter kontrol ve teslim tarihinin son günü olarak her akademik dönemin yarıyıl sonu sınavlarının son haftasının son günü baz alınacaktır. Defterleri ilgili dersin hocasına hem basılı hemde .pdf formatında teslim etmek öğrencilerin sorumluluğundadır.

Proje_Defteri_Yazım_Kılavuzu

Örnek Proje Defteri

Ek 1. Ara_Rapor

Ek 2. Bitirme_Ödevi_Değerlendirme_Formu