• 4-9 Mayıs 2014 tarihleri arasında bölümüz öğretim üyesi Doç.Dr.M.Azmi AKTACİR’in gözetiminde 40 kişilik öğrenci grubu ile teknik gezi gerçekleştirilmiştir. Gezinin ilk gününde Hatay ili gezilmiş, ikinci gününde Eskişehir’de TULOMSAŞ: Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi ve TEİ-TUSAŞ (Türk Havacılık ve Uzay Motor Sanayii A.Ş.) ziyaret edilmiştir. Üçüncü günde ÇANAKKALE’de şehitlik ziyaret edilmiştir. Diğer günde Tekirdağ-Çerkezköy’de bulanan BSH GRUP: Bosch Siemens Beyaz eşya fabrikaları ve HEMA Endüstri’e ait talaşlı imalat, döküm ve Traktör fabrikaları gezilmiştir. İSKİB’in davetlisi olarak ISK-SODEX İSTANBUL 2014 -Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma ve Güneş Enerjisi Sistemleri Fuarı ziyaret edilmiştir. Gezinin son gününde Kapadokya gezilerek Şanlıurfa’ya dönülmüştür. Fotoğraflar için tıklayınız..

• 29 Nisan- 6 Mayıs 2012 tarihleri arasında 3. ve 4. sınıf öğrencileri ile, Makina Mühendisleri Odası Şanlıurfa Temsilciliği desteğiyle teknik gezi kapsamında ; KAYSERİ Tank Fabrikası ,KIRIKKALE MKE Silah Fabrikası , BURSA Uludağ, ESKİŞEHİR TÜLOMSAŞ, KOCAELİ Gebze, İSTANBUL Sodex Fuarı,TEKİRDAĞ ŞARKÖY, KONYA Mevlana-Nasreddin Hoca ve Seyitgazi gezilmiştir. Teknik Geziden fotoğraflar

• 9-13 Mayıs tarihleri arasında makina bölümü 3.ve 4.sınıf öğrencilerinden oluşturulan gurup ile ile Kayseri- Ankara-Bursa-Çanakkle'deki bazı fabrikalara teknik gezi yapıldı. Fotoğraflar...

TOPLUMSAL KATKI

​Basın Yayın
Hakemlikler
Konferanslar
Kulüpler
Ziyaretler

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 30 00-1769
makbol@harran.edu.tr