TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği kapsamında 13-15 Eylül 2023 tarihleri arasında Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Yazılım Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Dursun AKASLAN yürütücülüğünde "Sismik Verilerin Ölçülmesi ve İletilmesi" başlıklı etkinlik düzenlenmiştir.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi, Adnan Menderes Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi,Balıkesir Üniversites, Toros Üniversitesi, Şırnak Üniversitesi ve Harran Üniversitesi'nde öğrenim görmekte olan lisans öğrencileri etkinliğe katılmıştır.

Etkinliğe katılan öğrencilere proje kapsamında Eğitmen Hocalarımız ders vermiş olup program sonunda katılım sertifikaları verilmiştir.

Eğitmen Hocalarımız;

Prof. Dr. Sezai TAŞKIN, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Bölüm Başkanı

Doç. Dr. Mustafa ULUKAVAK, Harran Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölüm Başkanı

Doç. Dr. Dursun AKASLAN, Harran Üniversitesi Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı

Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Umut SALUR, Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği

Dr. Öğr. Üyesi Nurettin BEŞLİ, Harran Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği

Dr. Öğr. Üyesi Abdulkadir GÜMÜŞCÜ, Harran Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği

Etkinlik hakkında ayrıntılı bilgi  için http://circuit.leukolion.com/ sayfası hazırlanmıştır.