Seminer / Sempozyum / Çalıştay / Kongre

Şanlıurfa Coğrafi İşaretler Çalıştayı
20 Haziran 2017
Bölümümüz akademik personeli Yrd. Doç. Dr. Mustafa ULUKAVAK'ın katılımını gerçekleştirdiği Şanlıurfa Coğrafi İşaretler Çalıştayı 20 Haziran 2017 tarihinde Şanlıurfa'da gerçekleştirilmiştir.

Harran Ulu Camii Bedesten Alanı Lazer Tarama Çalışması
7 Haziran 2017
Bölümümüz akademik personeli Arş. Gör. Halil İbrahim ŞENOL'un katılımıyla Harran Ulu Camii arkeolojik alanı bedesten kısmının lazer tarama cihazıyla ölçüm işlemi yapılmıştır.

İHA-1 Sınıfı Ticari İnsansız Hava Sistemleri Pilot Sertifikası Eğitimi
29 Mayıs - 1 Haziran 2017
Bölümümüz akademik personelleri Prof. Dr. Saffet ERDOĞAN, Yrd. Doç. Dr. Mustafa ULUKAVAK, Araştırma Görevlileri Abdulkadir MEMDUHOĞLU ve Halil İbrahim ŞENOL Robonik Mekatronik Teknolojileri bünyesinde Ankara Vecihi Hürkuş Uçuş Parkı'nda gerçekleştirilen İHA-1 Sınıfı Ticari İnsansız Hava Sistemleri Pilot Sertifikası Eğitimi'ni tamamlamışlardır.

3rd International Conference on Engineering and Natural Sciences (ICENS 2017)
3 - 7 Mayıs 2017
Bölümümüz akademik personeli Yrd. Doç. Dr. Mustafa ULUKAVAK, Budapeşte / Macaristan'da gerçekleştirilen konferansa iki adet sözlü bildiri ile katılmıştır.

Harran Üniversitesi
Harita Mühendisliği Bölümü