Kamu Kurumlarında Harita Mühendisliğinin Mevcut Durumu ve Geleceği
Mayıs 2022

Bölümümüz, Kariyer Etkinlikleri çerçevesinde 11 Mayıs 2022 tarihinde moderatörlüğünü Doç. Dr. Mustafa ULUKAVAK’ın yaptığı ve öğretim üyelerimizin katılımlarıyla destek verdiği ‘Kamu Kurumlarında Harita Mühendisliğinin Mevcut Durumu ve Geleceği’ isimli oturuma, Şanlıurfa Kadastro Müdürü Bilal KARADÖL’ü, Milli Emlak Müdürlüğü Taşınmaz Geliştirme ve İmar Büro Koordinatörü Harita Yüksek Mühendisi Mehmet Aziz SAYAR’ı, Haliliye Belediyesi Harita Mühendisi Yunus Emre CENGİZ’i davet ederek öğrencilerimizle kamu kurumlarındaki harita mühendislerinin görev, sorumluluk ve yetkilerini anlattılar.

Özel Sektörde Harita Mühendisliğinin Mevcut Durumu ve Geleceği
Mayıs 2022

Bölümümüz, Kariyer Etkinlikleri çerçevesinde 17 Mayıs 2022 tarihinde moderatörlüğünü Doç. Dr. Mustafa ULUKAVAK’ın yaptığı ve öğretim üyelerimizin katılımlarıyla destek verdiği ‘Özel Sektörde Harita Mühendisliğinin Mevcut Durumu ve Geleceği’ isimli oturuma, Harita Yüksek Mühendisi Ömer Faruk ŞAHİN, Harita Yüksek Mühendisi Yunus ARPACI, TMMOB Harita Kadastro Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Harita Mühendisi Mustafa GÜZELLER’i davet ederek öğrencilerimizle özel sektörde harita mühendislerinin faaliyetlerini ve tecrübelerini paylaştılar.

TÜBİTAK Şanlıurfa Bilim Şenliği
Kasım 2018

TÜBİTAK tarafından desteklenen Şanlıurfa Bilim Şenliğine Harita Mühendisliği Bölümü akademisyen ve öğrencileri olarak katıdık. İki farklı stantta ilk ve orta öğretim öğrencilerine İnsansız Hava Araçları ve Sanal Gerçeklik teknolojileriyle ilgili seminerler düzenledik.

Şanlıurfa Coğrafi İşaretler Çalıştayı
20 Haziran 2017

Bölümümüz akademik personeli Doç. Dr. Mustafa ULUKAVAK'ın katılımını gerçekleştirdiği Şanlıurfa Coğrafi İşaretler Çalıştayı 20 Haziran 2017 tarihinde Şanlıurfa'da gerçekleştirilmiştir.

Harran Ulu Camii Bedesten Alanı Lazer Tarama Çalışması
7 Haziran 2017

Bölümümüz akademik personeli Arş. Gör. Halil İbrahim ŞENOL'un katılımıyla Harran Ulu Camii arkeolojik alanı bedesten kısmının lazer tarama cihazıyla ölçüm işlemi yapılmıştır.

İHA-1 Sınıfı Ticari İnsansız Hava Sistemleri Pilot Sertifikası Eğitimi
29 Mayıs - 1 Haziran 2017

Bölümümüz akademik personelleri Robonik Mekatronik Teknolojileri bünyesinde Ankara Vecihi Hürkuş Uçuş Parkı'nda gerçekleştirilen İHA-1 Sınıfı Ticari İnsansız Hava Sistemleri Pilot Sertifikası Eğitimini tamamlamışlardır.

ÖĞRENCİ

Akademik Takvim