Harita Mühendisliği Bölümü Sosyal Etkinlikleri

Geomatik Kulübü öncülüğünde Harita Mühendisliği Bölümü öğrenci ve akademisyenleri ile birlikte Atatürk barajına teknik gezi düzenlenerek alanında uzman kişilerden baraj ile ilgili bilgiler elde edildi. Galeri için tıklayınız.

Harita Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) bölümümüz öğrencileriyle tanışma kahvaltısında bir araya geldi. Galeri için tıklayınız.

Harita Mühendisliği Bölümü öğrencileri Geomatik Kulübü aracılığı ve HKMO desteğiyle sıra gecesi etkinliğinde buluştu. Galeri için tıklayınız.
Harita Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) temsilcileri bölümümüzü ziyaret etti. Galeri için tıklayınız.
Bölüme yerleşen öğrencilerimize yönelik oryantasyon programı 27-28/09/2017 tarihlerinde gerçekleştirilmiştir. Oryantasyon programına bölüm öğretim elemanlarının tamamı katılmış, öğrenciler gerekli konularda bilgilendirilmiştir.

Harran Üniversitesi
Harita Mühendisliği Bölümü