2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı yaz stajı 26.06.2023 ile 15.09.2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Bu iki süre arasında isteyen öğrenci yaz stajını yapabilir. Süre uzun tutulabilir, ancak staj ve yaz okulu aynı anda yapılamaz. Ekte sunulan Staj Başvuru Formu, eksiksiz olarak doldurularak staj yapılması istenilen yere onaylatıldıktan sonra harita@harran.edu.tr adresine 10.06.2023 tarihine kadar PDF formatında gönderilmesi gerekmektedir. Staj sigortası Üniversitemiz tarafından yapılacaktır. Cumhurbaşkanlığı staj seferberliğinden yararlanmak isteyenlerin internet sayfasını takip etmekeleri gerekmektedir. NOT: Staj Sicil Fişi, staj bitiminde iş yerine onaylatıldıktan sonra staj defteri ile bölüme teslim edilecektir. Teslim tarihi bölüm tarafından eğitim öğretim yılı başladıktan sonra ilan edilecektir.

Staj Defteri Dosyaları
Staj Sicil Fişi