DÖNEMLERE GÖRE KREDİ/AKTS ÇİZELGESİ
Akademik Birim Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
Bölüm/Anabilim Dalı Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
Bilim Dalı/Program Aşçılık
  1. YARIYIL
Dersin Kodu Zorunlu Seçmeli Dersin Adı T U Kredi AKTS
2201117 Zorunlu Pişirme Yöntemleri I 5 1 5,5 6
2201118 Zorunlu Mutfakta Kalite Yönetimi 4 0 4 4
2201119 Zorunlu Mutfak Organizasyonu 4 0 4 4
2201120 Zorunlu Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama 4 0 4 4
9901110 Zorunlu Yabancı Dil-I 2 0 2 2
9901111 Zorunlu Atatürk İlke ve İnkılap Tarihi-I 2 0 2 2
9901112 Zorunlu Türk Dili-I 2 0 2 2
- Alan Seçmeli Alan Seçmeli Ders 2 0 2 3
- MYO Seçmeli MYO Seçmeli Ders 2 0 2 3
TOPLAM 27 1 27,5 30
  1. YARIYIL
Dersin Kodu Zorunlu Seçmeli Dersin Adı T U Kredi AKTS
2201217 Zorunlu Pişirme Yöntemleri II 5 1 5,5 6
2201218 Zorunlu Soğuk Mutfak 4 0 4 4
2201219 Zorunlu Mutfak Çeşitleri 4 0 4 4
2201220 Zorunlu Mutfak Ürünleri 4 0 4 4
9901202 Zorunlu Yabancı Dil-II 2 0 2 2
9901201 Zorunlu Atatürk İlke ve İnkılap Tarihi-II 2 0 2 2
9901203 Zorunlu Türk Dili-II 2 0 2 2
- Alan Seçmeli Alan Seçmeli 2 0 2 3
- MYO Seçmeli MYO Seçmeli 2 0 2 3
TOPLAM 27 1 27,5 30
  1. YARIYIL*
Dersin Kodu Zorunlu Seçmeli Dersin Adı T U Kredi AKTS
2201314 Zorunlu Yöresel Mutfaklar 5 1 5,5 6
2201315 Zorunlu Dünya Mutfakları 5 1 5,5 6
2201316 Zorunlu Pastane Ürünleri 5 1 5,5 6
2201317 Zorunlu Ziyafet Mutfağı 4 0 4 4
2201318 Zorunlu Mesleki İngilizce 2 0 2 2
- Alan Seçmeli Alan Seçmeli 2 0 2 3
- MYO Seçmeli MYO Seçmeli 2 0 2 3
TOPLAM 25 3 26,5 30
  1. YARIYIL*
Dersin Kodu Zorunlu Seçmeli Dersin Adı T U Kredi AKTS
2201413 Zorunlu İş Yeri Eğitimi ve Uygulamaları 5 35 22,5 24
2201414 Zorunlu Staj 0 2 1 6
                                                  TOPLAM 5 37 23,5 30
I. YARIYIL ALAN SEÇMELİ DERSLER
AS22011 Alan Seçmeli Baharat ve İçecekler 2 0 2 3
AS22012 Alan Seçmeli Bilgi ve İletişim Teknolojisi 2 0 2 3
AS22017 Alan Seçmeli Gastronomi Tarihi 2 0 2 3
II. YARIYIL ALAN SEÇMELİ DERSLER
AS22013 Alan Seçmeli Türk Mutfağı 2 0 2 3
AS22014 Alan Seçmeli Yiyecek-İçecek Servisi 2 0 2 3
III. YARIYIL ALAN SEÇMELİ DERSLER
AS22015 Alan Seçmeli Yönlendirilmiş Çalışma 2 0 2 3
AS22016 Alan Seçmeli Yemek Süsleme Sanatı 2 0 2 3
MYO SEÇMELİ DERSLER
SMYO18 MYO Seçmeli Temel Mutfak Bilgisi 2 0 2 3
SMYO19 MYO Seçmeli Sağlıklı Beslenme 2 0 2 3
*İlgili programın talebi doğrultusunda göndereceği sektör kapasitelerine göre yoğunluğu azaltmak adına III. ve IV. yarıyıllarda çapraz uygulama yapılacaktır.

ÖNERİ VE ŞİKAYET FORMU

LOGO DÜZELTME SCRİPTİ DEĞİŞTİRMEYİNİZ

MEYOK STAJ FORMLARI

Staj Formları İçin Tıklayınız... 

SOSYAL BİLİMLER MYO'DAN HABERLER

BASIN ARŞİVİ

BAĞLANTILAR

HARUZEM  
 
 
     
   MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI
     
   

BOLOGNA

 

 
 Sosyal Medya Hesaplarımız

       

.